Jeanneauklubben

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Hjem Arrangementer Annonsering Medlemsmøte hos SeaSea 18. september

Medlemsmøte hos SeaSea 18. september

E-post Skriv ut PDF

Onsdag 18. september kl 18.30  inviterer vi og www.seasea.no til det tradisjonelle motortreffet, som denne gangen vil handle mer om generell konservering av båt før vinteren.
Vi tar utgangspunkt i at mange av oss har gjort vinterkonservering på samme måte i alle år (samme produkter, samme verktøy, på samme  måte). Vi håper det vil være interessant å høre fra proffe hvordan de mener du bør gjør dette, hvilke produkter, teknikker og verktøy de bruker. Antagelig er det noe nytt å snappe opp som kan gjøre jobben enklere og/eller bedre. Vi får besøk av en som har lang erfaring og er oppdatert på akkurat dette. Etterpå vil en erfaren takstmann fortelle om typiske følgeskader av slurv med konserveringsjobben.  Etter en kort innledning, innbys det til dialog med medlemmene om andre erfaringer og utfordringer knyttet til temaet. Totalt setter vi av ca 1,5 time til dette.
Etter det er det handling med gode tilbud i butikken, 20% på alle varer, unntatt varer med kampanjepriser og varer som går under "beste pris" (se hjemmesidene til Seasea, egen fane). Vi bør runde av og være ferdig i butikken til ca 21.00.

Meld deg på allerede nå med en mail/sms til kneria54@gmail.com 95999263  innen fredag 14.september!

Vi oppfordrer den enkelte til å ta med seg egen stol.

Knut Almerud

Sist oppdatert onsdag 04. september 2013 21:25  

Hovedmeny

Registrering