Jeanneauklubben

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Hjem Diskusjonsforum
Jeanneauklubben forum
Velkommen, Gjest
Vennligst Logg inn eller Registrer deg.    Glemt passord?
Sv:elektronisk problem (1 visning) (1) _WHO_ONLINE_GUEST
Gå til bunnen Legg inn svar Foretrukket: 0
TRÅD: Sv:elektronisk problem
#732
eirikmar (Bruker)
Fresh Boarder
Innlegg: 4
graphgraph
Ikke pålogget Klikk her for å se brukerens profil
elektronisk problem 6 År, 4 Måneder siden Karma: 4  
Henta båt i Dunkuerque Juni 2011. Etter avtale skulle dei montera medbrakt plotter Raymarine C90W samt VHF. Ais Ray. 500 vart kjøpt der. Frå start vardet problem med strøm, display vistealt fra 9,5 til 12,9 V. måling på batteri viste fullt (13,8) AISfungerte ikkje. Etter kontroll i Bergen vistedet seg at AIS ikkje var programmert. Men fortsatt etter programmering viste ikkje kartplotter signal frå AIS. Tekniker kom ombord i Kristiansund. Etter nokre timar med feilsøking, omprogrammering fungerte det heile samt at løse koblingar på koblingstavla vart funnen og reparert. VHF var også ødelagt,ingen mottak av meldinger. Kjøpteny. Totalt kosta dette ca 11000kroner. Mykje på grunn av kløneskap frå montør i Frankrike. når dei i tillegg greide å øydelegga gjenger på rattstamma slik at rattet hang og slang under heile overfarten er vel lista solangt komplett(det sistev art hurtig og greit ordna av Simon ,på Heitmann. Så må eg nevnaat etter skader etterstormen Berit greide fabrikken å senda feil deler,ventar fortsatt på dei. Min tillit til franskmennenne ereinsmule redusert. Eirik Eide.
 
Rapporter til moderator   Lagret som logg Lagret som logg  
  Du må registrere deg og logge inn for å kunne skrive i forumet.
#733
N-Perle (Admin)
Admin
Innlegg: 158
graph
Ikke pålogget Klikk her for å se brukerens profil
Sv:elektronisk problem 6 År, 4 Måneder siden Karma: 64  
Det er leit å høre om de elektroniske problemene du har hatt. Vår erfaring er at elektronikk før eller senere vil by på utfordringer og problemer. Derfor har vi etter råd fra Jens Petter Flesvik hos Heitmann marin valgt å bruke samme leverandør og montør av elektronikken. Da er det ingen som kan skylde på noen andre montører eller leverandører hvis ting ikke fungerer optimalt. Vi har også hatt flere utfordringer underveis, men de har blitt løst etter hvert. En annen sak er at det nok er fornuftig å kjøpe elektronikk i Norge eller av en norsk forhandler. Den norske kjøpsloven er blant verdens aller beste og gir forbrukeren solide rettigheter. Noe som kan være mer problematisk i utlandet.

Jeg tok kontakt med Oda Lotte Heitmann hos Heitmann marin for å forsøke å hjelpe deg med dine problemer. De har undersøkt saken og påstår at du på egenhånd har avtalt med montør i Frankrike og at de da dessverre ikke kan hjelpe deg med dette.

Mht delene du venter på fra fabrikken, har Oda lovt å presse på slik at de kommer så raskt som mulig. Det er dessverre et kjent problem at det tar lang tid å få deler fra Jeanneaufabrikken. Om dette er deler som ikke er reklamasjon kan det kanskje være enklere å bestille disse fra www. jeanneauparts.com
 
Rapporter til moderator   Lagret som logg Lagret som logg  
 
N-Perle ved Grete Karin og Alf Morten Granholt
  Du må registrere deg og logge inn for å kunne skrive i forumet.
GGå til toppen Legg inn svar
Forumløsning : FireBoardfå nye innlegg direkte til ditt skrivebord

Hovedmeny

Registrering