Jeanneauklubben

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Hjem Diskusjonsforum
Jeanneauklubben forum
Velkommen, Gjest
Vennligst Logg inn eller Registrer deg.    Glemt passord?
Favoritthavner (1 visning) (1) _WHO_ONLINE_GUEST
Gå til bunnen Legg inn svar Foretrukket: 0
TRÅD: Favoritthavner
#334
N-Perle (Admin)
Admin
Innlegg: 158
graph
Ikke pålogget Klikk her for å se brukerens profil
Favoritthavner 10 År, 11 Måneder siden Karma: 64  
Har du en favoritthavn som du kunne tenke deg å dele med andre? Tips oss, så skriver vi gjerne noen ord om den - eller du kan skrive om den selv. Send tekst og eventuelt bilder til oss, så kan redaksjonen legge det ut.
 
Rapporter til moderator   Lagret som logg Lagret som logg  
 
N-Perle ved Grete Karin og Alf Morten Granholt
  Du må registrere deg og logge inn for å kunne skrive i forumet.
#366
Unolar (Bruker)
Administrator
Innlegg: 28
graphgraph
Ikke pålogget Klikk her for å se brukerens profil
Sv:Favoritthavner 10 År, 9 Måneder siden Karma: 17  
Nå har vi vært i favoritthavnen så langt i et laaaangt seilerliv. Havnen ligger nesten i Storebælt, litt vest for Femø. Øya heter Vejerø og er i privat eie. I motsetning til en del andre privat-eide øyer har denne eieren ikke satt opp adgang forbudt- og privat-skilt. Han har brukt et anselig antall kroner på å bygge ut en flott gjestehavn med plass til ca. 80 båter. Vi var der for 2 dager siden og lå i alt 6 båter i havnen. Det er strøm og vann på bryggene og dersom ikke jeg så helt feil så er brygger og til og med stolper for akterfortøyingene i teak.
På kvelden kom ansatte ned til havnen og tente opp griller. Ved havnekontoret sto det sykler til fri avbenyttelse (og det var ikke gamle skramlete sykler av den typen du finner på Koster!) Havnekontoret var også gårdsbutikk som solgte utsøkte kvalitetsvarer. Vi kjøpte litt kjøtt som til de grader viser kvalitetsforskjellen mellom det du kjøper på "super,n" og det vi fikk i stekepanna.
Øya inneholder ikke så mye annet enn flott natur og et yrende dyreliv. En litt sen sykkelrunde på øya ga en rekke harer, et anseelig antall fasaner og en del annet småvilt som opplevelse.
På folkemunne heter det seg at denne havnen er så dyr at det er få som drar dit. Prisen er høyere enn i de fleste havnene i dette området, men vi betalte mer pr. døgn i Ystad,- for ikke å snakke om i Grebbestad og et par andre steder. Sammenligningen i pris er imidlertid ikke så interessant som sammenligningen i hva du faktisk får igjen av opplevelse. Har du planer om å seile i retning av dette området i sommer bør du absolutt ta turen til vår favoritthavn. For dere som har hentet båt i Kerteminde er det ikke mer enn en dagsetappe sydover derfra.
Det var første gang vi besøkte dette stedet. Det blir helt sikkert ikke den siste!
 
Rapporter til moderator   Lagret som logg Lagret som logg  
 
Uno B. Larsen
InSunO II
  Du må registrere deg og logge inn for å kunne skrive i forumet.
GGå til toppen Legg inn svar
Forumløsning : FireBoardfå nye innlegg direkte til ditt skrivebord

Hovedmeny

Registrering