Jeanneauklubben

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Hjem Diskusjonsforum
Jeanneauklubben forum
Velkommen, Gjest
Vennligst Logg inn eller Registrer deg.    Glemt passord?
Seiling i Tyskland (1 visning) (1) _WHO_ONLINE_GUEST
Gå til bunnen Legg inn svar Foretrukket: 1
TRÅD: Seiling i Tyskland
#170
Unolar (Bruker)
Administrator
Innlegg: 28
graphgraph
Ikke pålogget Klikk her for å se brukerens profil
Seiling i Tyskland 11 År, 9 Måneder siden Karma: 17  
For de av dere som har lest anbefalingene om å seile i Rügen følger et par oppdateringer.
I beskrivelsene (under medlemsopplevelser) er det pekt på at det tyske grensepolitiet er på plass og at de vil kreve pass av utenlandske båter.
Vi seilte i Rügen også i år og kunne seile helt uforstyrret som vi er vant med fra Sverige og Danmark. Det var ingen grensekontroller og heller ikke i havnene ble vi avkrevd noen form for gyldig legitimasjon. Mao enda en grunn til å besøke Rügen!

I artikkelen står det også anbefalt havnen på Møn som et godt utgangspunkt. Det er tre år siden vi var i den havnen sist, og her har det skjedd endringer. I år var det veldig mye båter i havnen og alle så nær som vi selv og en dansk båt var tyske. Møn er i følge tyskere som vi snakket med, blitt et populært utfartsted for tyske charterbåter og tyske mannskaper som bruker Møn som "snuplass" før retur til Tyskland. At det er mange tyskere i havnen er ikke negativt i seg selv, men det kan faktisk være vanskelig å finne plass! Det er derfor klokt å legge opp turen slik at en ikke kommer for sent i havn!

I tillegg til de havnene som er nevnt i artikkelen kan Krøslin i Penemynde-strømmen anbefales. Flott havn med god plass og meget gode fasiliteter på land. Selve tettstedet er ikke all verden, men et besøk verdt dersom en ikke er ute etter alt for mye ståk og sirkus. Det går ferge fra havnen og over til Penemynde der en kan studere det gamle fabrikkanlegget for bombeproduksjon fra siste verdenskrig.

God tur!
 
Rapporter til moderator   Lagret som logg Lagret som logg  
 
Uno B. Larsen
InSunO II
  Du må registrere deg og logge inn for å kunne skrive i forumet.
GGå til toppen Legg inn svar
Forumløsning : FireBoardfå nye innlegg direkte til ditt skrivebord

Hovedmeny

Registrering