Jeanneauklubben

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Hjem Diskusjonsforum
Jeanneauklubben forum
Velkommen, Gjest
Vennligst Logg inn eller Registrer deg.    Glemt passord?
Erfaring fra Warnemünde (1 visning) (1) _WHO_ONLINE_GUEST
Gå til bunnen Legg inn svar Foretrukket: 0
TRÅD: Erfaring fra Warnemünde
#153
Unolar (Bruker)
Administrator
Innlegg: 28
graphgraph
Ikke pålogget Klikk her for å se brukerens profil
Erfaring fra Warnemünde 11 År, 9 Måneder siden Karma: 17  
Et lite tips dersom noen har tenkt seg til Rostock eller der omkring i ferien.
Vi ligger akkurat nå i Warnemünde som er en liten koselig by like ved Rostock. I ulike havneguider fremkommer det at Warnemünde har tre ulike havner. I og for seg riktig nok, men egentlig bare en som kan brukes. Den eldste havnen ligger i Alter Strom. Ikke gå inn der! Det er en relativt smal renne med et fåtall gjesteplasser. Nå blåser det kuling og båtene i den havnen hiver godt på seg mot gamle pælebrygger som det er umulig å fendre mot. Det er heller ikke direkte enkelt å snu i denne rennen dersom det blåser mye.
Yachthavnen like ved siden av er heller ikke å anbefale; trang, få plasser og urolig i hard vind.
I stedet for å gå inn selve elveløpet er det lurt å gå forbi østover noen få meter til en ny havn som heter Hohe Dühne. Dette er den mest fasjonable havnen vi har besøkt. Havnekontoret er som en gedigen hotellresepsjon. Dusjanlegget er av meget høy standard, og mulighetene ellers for både det ene og det andre er svært gode. Som en del av havnebilletten inngår også fergebillett til Alter Strom som ligger midt i sentrum av Warnemünde. En skulle tro at et slikt anlegg koster, men faktisk er havneleien rimeligere enn mange steder i både Danmark og Sverige. Prisen reduseres også gradvis for hvert døgn (og det vet vi noe om som ligger her på tredje døgnet og venter ut en vrien kuling!)
Hohe Düne kan anbefales på det varmeste. Det gjør det jo ikke mindre attraktivt at det fra like ved havnen er mil på mil med flott sandstrand. Vi seilte sydover langs stranda og med ca 6 knops fart tok det oss mellom 4 og 5 timer å passere den!
 
Rapporter til moderator   Lagret som logg Lagret som logg  
 
Uno B. Larsen
InSunO II
  Du må registrere deg og logge inn for å kunne skrive i forumet.
GGå til toppen Legg inn svar
Forumløsning : FireBoardfå nye innlegg direkte til ditt skrivebord

Hovedmeny

Registrering