Jeanneauklubben

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Hjem
Verdt å lese

Omtale bok bøker havneguider kart historier cappelen damm exlibriz forlag nautisk forlag kartagena skagerrrak forlag bokomtaler bokanmeldelse nautiska förlagetLäckberg - uten mord

E-post Skriv ut PDF

Når Camilla Läckberg skriver bøker, er det gjerne noen som mister livet. Hun er mest kjent som en habil krimforfatter. Denne gangen er det imidlertid dyreriket som får unngjelde.

Sist oppdatert søndag 04. november 2012 18:18 Les mer …
 

Boken for deg som vil noe!

E-post Skriv ut PDF

Når man er på båtferie, er det viktig å være litt i bevegelse. Man bør ikke sitte stille i båten i to til fire uker sammenhengende.

Men hvordan finne en aktivitet som inkluderer spennende historie og kultur, naturopplevelser og nordmenns trang til å være førstemann «der fartøy seile kan» og når det gjelder fysisk og psykisk utholdenhet? Roger Pihl vet svaret.

Sist oppdatert søndag 07. oktober 2012 06:21 Les mer …
 

Ta roret, kvinne!

E-post Skriv ut PDF

Denne boken skal være en inspirasjonsbok til alle kvinner som selv vil styre båten, men ikke riktig tør. Linda Lindenau vil oppmuntre kvinner til å være mer aktive i båten, til glede for seg selv og for andre om bord.

Sist oppdatert lørdag 22. september 2012 08:36 Les mer …
 

Havneguiden Sverige og Danmark

E-post Skriv ut PDF

 

Skagerrak forlag, det vil si Jørn Engevik med havneguidene, har i samarbeid med Weilbach i Danmark og Nautic-Center i Sverige laget en havneguide med et utvalg havner i nettopp Danmark (den første og største delen) og Sverige.

Sist oppdatert fredag 03. august 2012 06:54 Les mer …
 

Sommerlesing om Sørlandet

E-post Skriv ut PDF

Enhver skikkelig sjømann har en søt pike i enhver havn, sies det. Siden man er bibliotekar, er det mer naturlig å kjenne en bibliotekar eller en bokhandler i enhver havn. Vår gode venninne Tina Brødholt, som jobber i Høyer bokhandel når hun ikke er trener på Friskis & svettis, kommer gjerne med gode boktips når vi er innom Arendal.

Sist oppdatert lørdag 07. juli 2012 21:02 Les mer …
 


Side 2 av 12

Hovedmeny

Registrering