Jeanneauklubben

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Hjem
Verdt å lese

Omtale bok bøker havneguider kart historier cappelen damm exlibriz forlag nautisk forlag kartagena skagerrrak forlag bokomtaler bokanmeldelse nautiska förlagetEn god bok i sommer?

E-post Skriv ut PDF

Læsende kvinne av Anna Ancher


I ferien blir det kanskje mer tid til å lese enn ellers i året, og Jeanneauklubbens nettredaksjon har noen forslag til god og hyggelig sommerlesing.

Sist oppdatert søndag 04. juli 2010 09:00 Les mer …
 

Hvor er du - og hvor skal du?

E-post Skriv ut PDF

 

Ferien nærmer seg, og noen skal dit de alltid har vært, mens andre skal prøve noe nytt. Uansett kan det være greit å kikke litt i en havneguide og se om det er noen nye steder å finne - eller hvor de beste stedene er der hvor du ennå ikke har vært.

Sist oppdatert søndag 27. juni 2010 20:27 Les mer …
 

Mat skar'em ha!

E-post Skriv ut PDF

Vanlige kokebøker kan fint brukes i båt også, men det er ikke til å komme forbi at noen oppskrifter forutsetter noen flere kokeplater og noe mer utstyr enn det som egner seg i båt. Da kan det være kjekt å gripe til en kokebok som er skrevet av en båtmann for båtfolk.

Sist oppdatert onsdag 16. juni 2010 04:04 Les mer …
 

På utflukt i Danmark

E-post Skriv ut PDF

Dette er ikke en av de vanlige guidebøkene til de beste stedene du bare MÅ se hvis du er i nærheten. Her finner du hverken Tivoli i København, Legoland eller H.C.Andersens Odense. Her finner du de andre stedene, som ikke er så spesielle, kanskje, eller så berømte, men som er verdt et besøk likevel.

Sist oppdatert søndag 23. mai 2010 06:24 Les mer …
 

Når uhellet er ute

E-post Skriv ut PDF

De fleste av oss liker å lese hyggelig bøker om det å være på sjøen, om seiltrim, praktisk motorstell, om fine havner eller spennende steder. Dette er ikke en slik bok.
Tvert imot, her står det om noe av det som kan gå galt og hva du da bør gjøre.

Sist oppdatert fredag 30. desember 2011 12:29 Les mer …
 


Side 9 av 12

Hovedmeny

Registrering