Jeanneauklubben

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Hjem
Verdt å lese

Omtale bok bøker havneguider kart historier cappelen damm exlibriz forlag nautisk forlag kartagena skagerrrak forlag bokomtaler bokanmeldelse nautiska förlagetEt trygt båtliv er et godt båtliv!

E-post Skriv ut PDF

Overskriften har vi lånt fra vaskeseddelen (det det står om boken på baksiden av den), og det er lett å være enig. Spørsmålet er hvordan vi skal gå fram for å oppleve at det er trygt å være i båten også når det er dårlig vær, vi har grunnstøtt, vi har tekniske problemer, tar inn vann eller noen blir syke.

Sist oppdatert fredag 30. desember 2011 12:28 Les mer …
 

Båtvedlikehold - hva kan du gjøre selv?

E-post Skriv ut PDF

Svaret på spørsmålet over er vel at det kommer litt an på deg selv. Noen føler at motor med tilliggende herligheter er komplisert og uoverkommelig, og setter gjerne jobben bort. Andre har stor kunnskap og selvtillit og prøver seg gjerne fram.

Sist oppdatert mandag 24. september 2012 20:23 Les mer …
 

Manøvrering for seil og motor

E-post Skriv ut PDF

 

Etter å ha vært på havnemanøverkurs for kvinner, hadde jeg lyst til å lære litt mer om temaet. Da var veien kort til Pegasus forlag og "Manøvrering for seil og motor".

Sist oppdatert tirsdag 27. mars 2012 18:31 Les mer …
 

Lathund på lufta

E-post Skriv ut PDF

Svenskene kaller en kjapp og konsis bruksanvisning for en "lathund", og denne gangen er det en slik vi skal presentere.

Sist oppdatert fredag 10. september 2010 02:14 Les mer …
 

Plastbåten, vedlikehold og reparasjoner

E-post Skriv ut PDF

Dette er håndboken for ferske og erfarne båteiere - alt du må vite om båtpuss, plastpest og renovering av Björn Peter Behrens.
Det er mange typer båteiere - de som setter bort alt arbeid med båten og de som gjør alt selv, og så oss midt i mellom da. Denne boken er helt klart for de to siste gruppene.

Sist oppdatert tirsdag 12. april 2011 15:59 Les mer …
 


Side 8 av 12

Hovedmeny

Registrering