Jeanneauklubben

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Hjem
Verdt å lese

Omtale bok bøker havneguider kart historier cappelen damm exlibriz forlag nautisk forlag kartagena skagerrrak forlag bokomtaler bokanmeldelse nautiska förlagetEn bris med duft av Middelhavet

E-post Skriv ut PDF

Nå mens vinteren er på det kaldeste, kan det være godt å drømme seg bort til varmere strøk og seiling i lette klær. Det er det boken Nine summers av Rina Huber handler om. Den finnes dessverre bare på engelsk, et enkelt og lettlest engelsk.

Sist oppdatert tirsdag 28. desember 2010 13:26 Les mer …
 

Fram fra glemselen : klassiker om båtlivet

E-post Skriv ut PDF

”Det finnes altså slike bøker. Som man kan hvile i, finne ny visdom i hver gang. De har charme. Du tilbys godt selskap med en personlighet, en forfatter som forener stilistisk ypperlighet med viten og pregnante meninger[…].

Det skriver Caspar Brockmann om en av sine favorittbøker, en gammel seilerklassiker fra 1920-tallet. Det samme kan sies om Brockmanns bok Blad fra loggen.

Sist oppdatert fredag 24. desember 2010 05:50 Les mer …
 

Førerprøven - for båtfolk

E-post Skriv ut PDF

Det har kommet flere bøker som skal ta oss til båtførerprøven etter at den ble obligatorisk for den yngre garde. Tidligere har vi sett på På rett kurs : komplett lærebok for båtførerprøven av Gunnar Ulseth og Tor Johansen og Veien til båtførerprøven av Olav Trysnes.

Her kommer Jon Winge med sin versjon - trenger vi den?

Sist oppdatert torsdag 05. april 2012 18:49 Les mer …
 

Bøker - en fin julegave

E-post Skriv ut PDF

 

 

Jula kommer som julekvelden både på kjerringa og skipperen. Og gaver ønsker de seg begge to. Her er boktips til deg som mangler en julepresang eller fler - kanskje noe til en seiler i familien eller vennekretsen?

Sist oppdatert onsdag 01. desember 2010 16:29 Les mer …
 

Praktiske løsninger i båt - på amerikansk

E-post Skriv ut PDF

Det er ikke ofte vi slakter bøker i omtalene våre - så langt har bøkene vært utgivelser fra nordiske forlag, og tydelig gjennomarbeidet på alle nivåer. Denne gangen har jeg imidlertid tatt fram kniven, og det er fortjent. Er det lettere å utgi bøker i andre land? Eller er forholdene så annerledes? Jeg er i tvil, og har ikke latt tvilen komme boken til gode denne gangen.

Sist oppdatert lørdag 04. desember 2010 21:15 Les mer …
 


Side 7 av 12

Hovedmeny

Registrering