Jeanneauklubben

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Hjem
Verdt å lese

Omtale bok bøker havneguider kart historier cappelen damm exlibriz forlag nautisk forlag kartagena skagerrrak forlag bokomtaler bokanmeldelse nautiska förlagetStrøm om bord? Jatakk!

E-post Skriv ut PDF

Spesielt for seilere kan elektrisitet om bord være en utfordring. Vi vil gjerne seile så mye som mulig, gjerne med autopilot. Samtidig vil vi gjerne ha det lunt inne og kaldt i kjøleboksen. Nye båter har flere elementer som krever strøm, og dermed gjør dette til et mer aktuelt tema enn da man klarte seg med løs is i kjøleboksen og parafinlampe til leselys.

Sist oppdatert fredag 30. desember 2011 12:26 Les mer …
 

Ferielektyre for store og små

E-post Skriv ut PDF

Her kommer noen tips om hyggelig sommerlesning. En av bøkene er nesten bare til lyst, men med en kjapp repetisjon av historien fra den russiske revolusjon til våre dager, en er for barn og så må det vel være en fransk roman også.

Sist oppdatert lørdag 12. november 2011 14:36 Les mer …
 

"Hva skal vi gjøre i dag?"

E-post Skriv ut PDF

 

Det har etter hvert kommet flere gode havnebøker. Personlig er jeg begeistret for Klanns bøker og Nautiska förlagets havneguider, men de er tross alt knappe når det gjelder severdigheter.

Sist oppdatert fredag 24. juni 2011 15:43 Les mer …
 

Kjapt oppslagsverk som er vanntett

E-post Skriv ut PDF

Skipperboka er et oppslagsverk som er plastet og tåler en støyt og en skvett.  Den er proppfull av informasjon, det lille formatet til tross. Den ser kanskje litt uanselig ut, men kan du alt som står her, kan du en god del.

Sist oppdatert fredag 30. desember 2011 12:26 Les mer …
 

Klann siste havnebok – denne gangen Skagerrak

E-post Skriv ut PDF

Klann har igjen samlet stoff til en bok, denne gangen med Skagerrak som tumleplass. Han kaller det selv The golden greats i intervjuet vi hadde med ham om denne boka. I de tidligere bøkene har han forsøkt å dekke “alt” på en strekning. Nå er det favorittenes tur.

Sist oppdatert tirsdag 10. mai 2011 19:00 Les mer …
 


Side 5 av 12

Hovedmeny

Registrering