Jeanneauklubben

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Feil
  • Feil ved lasting av nyhetsmatingsdata.
Hjem Nyheter
Nyheter

Avtagbart ratt

E-post Skriv ut PDF

Vi vil nok en gang rettet oppmerksomheten mot Roar Skoglunds geniale løsning for raskt å demontere rattet ved landligge. Denne løsningen er aktuelt for båter som er mer enn tre år gamle, som har ett ratt, og den kan ikke brukes av båter med autopilot på rattet. Båter med autopilot på rorstammen har derimot ingen problemer med denne løsningen. Klubben tar på seg jobben med å modifisere bosset i rattet mot selvkost, ca kr 100,- pluss eventuell frakt.  Flere har meldt sin interesse, og jeg tar kontakt med hver enkelt i midten av januar for å avtale praktiske detaljer.

Dersom du er interessert, men ikke har tatt kontakt ennå, er det på tide å gjøre det nå. Jeg regner med at vi gjør dette én gang, og de som eventuelt melder sin interesse for sent, kan vi dessverre ikke hjelpe.
For mer informasjon, logg deg inn og les artikkelen "Praktiske løsninger utvendig" under Tips og ideer.
Ta kontakt med  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen dersom du er interessert.

 

Sist oppdatert lørdag 16. januar 2010 20:59
 

Varmtvann på badeplattformen

E-post Skriv ut PDF

Forslag til hvordan du kan få varmtvann i dusjen på badeplattformen dersom du ikke har det allerede - se artikkelen under Tips og ideer (Må logge deg inn for å lese denne).

 

Ice.net "flår" eksisterende kunder

E-post Skriv ut PDF

Ice setter ned prisen på sitt alltid-abonnement, men fortsetter å sende ut fakturaer med gamle priser til sine eksistrerende kunder!

Sist oppdatert søndag 31. januar 2010 11:47 Les mer …
 

Jørn Engevik om Havneguiden Göteborg - Strömstad

E-post Skriv ut PDF

Jeg er så heldig å få en prat med en travel Jørn Engevik på telefon, og er nygjerrig på hvordan han og kona fikk ideen til havneguidene.

Sist oppdatert lørdag 12. desember 2009 20:40 Les mer …
 

Nytt møte i Teknisk utvalg

E-post Skriv ut PDF

Som vi har informerte om tidligere, sendte Teknisk utvalg (TU) i månedsskiftet mai/juni et brev til Heitmann Marin (HM) hvor vi både fulgte opp et par tidligere uavklarte saker og adresserte noen nye spørsmål av teknisk art.

Svaret lot vente på seg på grunn av at den ettermarkedsansvarlige hos HM var i permisjon, men i slutten av juli kom svaret – et svar som TU behandlet i sitt siste møte.

Vi vil ut over høsten informere klubbens medlemmer om de sakene som TU etter hvert føler er avsluttet fra vår side. Mer om disse sakene finner du under Teknisk utvalg. Du må være innlogget for å komme til medlemsmenyen der Teknisk utvalg er en undermeny.

Sist oppdatert søndag 31. januar 2010 11:53
 

Smarte løsninger fra Brightside

E-post Skriv ut PDF

Mange har ønsket seg litt større (og kanskje penere) bord i SO37. I tillegg kan skapene med fordel innredes på en eller annen måte for best mulig lagring. Her presenterer Bjørnar Haugland og Marianne Klev mulige løsninger.

Sist oppdatert søndag 31. januar 2010 11:57 Les mer …
 

Gradvis endring av nettstedet

E-post Skriv ut PDF

Styret i Jeanneauklubben har tidligere besluttet at nettstedet vårt skal ha en profil som gjør at deler av stoffet på sidene bare gjøres tilgjengelig for betalende medlemmer. Frem til nå har mye av stoffet vært tilgjengelig for alle. Nå vil vi gradvis flytte stoff over til medlemssidene.På de åpne sidene vil det i fremtiden bare være henvisninger til stoffet som ligger på medlemssidene.

Samtidig starter vi nå en opprydding i medlemsregistreringene på sidene våre. De som har registrert seg som bruker i løpet av første halvdel av 2009 skal nå ha mottatt en faktura og en påminnelse. (Dere som har registrert dere i det siste har nok ennå ikke fått en faktura, men den kommer!) De fleste av de som har registrert seg har også valgt å betale medlemsavgiften, men noen få har av ulike grunner valgt å ikke gjøre det. De som valgte ikke å betale blir nå stengt ute fra de regsitrerte delene av nettstedet.

Disse endringene betyr at det nå lønner seg å logge seg på nettsiden og ikke bare ta en rask kikk på de åpne sidene. (Dersom du logger deg på er det også lettere å oppdage nye innlegg i diskusjonsforumet da de innleggene du ikke har lest før er markert som nytt innlegg) Vi i styret håper at disse endringene oppleves som en riktig endring, men vi tar selvsagt gjerne i mot synspunkter også på dette.

For styret ved Uno B. Larsen

 

 

Bredbånd ombord - Ice.

E-post Skriv ut PDF

"Men må man ha tilgang til nettet hele tiden,da?" vil noen spørre. Vel, vi synes det er enkelt å sjekke været på nettet, for eksempel. Og det er ikke til å komme ifra at det kan være greit å sjekke eposten og nytt på Jeanneausidene. Tenåringer som ellers kan styre sin glede for båtlivet, setter stor pris på å kunne holde kontakten med sivilisasjonen (venneflokken) via nettet.

Sist oppdatert søndag 31. januar 2010 12:06 Les mer …
 

Nytt fra teknisk utvalg

E-post Skriv ut PDF

Vi har nå endret litt på nettstedet vårt for å få plass til nyheter fra teknisk utvalg.

Under medlemsmenyen (som du bare får frem når du logger deg på med ditt brukernavn og passord) vil du finne et nytt menypunkt som heter "Nytt fra Teknisk utvalg". Her vil vi fortløpende legge ut resultatet av utvalgets arbeid. Det er en del spennende på gang!

I denne omgang er det et referat fra utvalgets siste møte som omhandler

1.    Saker som tidligere er tatt opp med Heitmann Marin, men hvor endelig avklaring fortsatt mangler
2.    Nye saker som vi ønsker å drøfte/avklare med Heitmann Marin
3.    Strukturen i utvalgets videre arbeid og inndelingen av type saker som TU vil arbeide med i tiden fremover

Logg deg på og les mer om utvalgets planer!

Sist oppdatert søndag 31. januar 2010 12:25
 


Side 60 av 61

Hovedmeny

Registrering

Din mening

Hva er viktigst for deg