Jeanneauklubben

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Hjem
Verdt å lese

Omtale bok bøker havneguider kart historier cappelen damm exlibriz forlag nautisk forlag kartagena skagerrrak forlag bokomtaler bokanmeldelse nautiska förlagetFor bare stumpene av Jon Winge

E-post Skriv ut PDF

Winges bok For bare stumpene : sjømannsuttrykk i norsk dagligtale handler om nettopp dette – ord og uttrykk fra sjøen som har glidd inn i språket vi bruker til daglig. Her presenteres 400 av dem i løpende tekst.

Sist oppdatert søndag 08. mai 2011 08:57 Les mer …
 

Mitt danske album - erindringer

E-post Skriv ut PDF

Mitt danske album av Lars Saabye Christensen

Da jeg fikk denne boka stukket i hånden, ble jeg sant å si litt skeptisk. En bok på 108 sider som så ut som den inneholdt et langt dikt. Hm…

Men siden jeg fikk den varmt anbefalt av en som har anbefalt godt bøker tidligere, tok jeg den fram en kveld og satte meg ned med en kopp te, bestemt på å lese meg noen sider inn i boka.

Sist oppdatert tirsdag 12. april 2011 16:02 Les mer …
 

Seilerboka

E-post Skriv ut PDF

Det er ikke gjort i en fei å lese Seilerboka grundig, den er på hele 334 sider som er fylt med mye informasjon. Vi har sett på utvalgte kapitler og, ikke minst, bildematerialet. Bli en bedre seiler, står det bak på boka, og da er dagsorden satt. Klarer Klann og Bordal å gjøre oss til bedre seilere?

Sist oppdatert søndag 11. juni 2017 16:51 Les mer …
 

En kvinne for sin båt

E-post Skriv ut PDF

 

Det er ti år siden Ellen MacArthur ble den raskeste kvinnen i verden til å seile rundt jordkloden. Vi feirer jubileet med å anbefale en av bøkene hun har skrevet.

 

Sist oppdatert torsdag 21. juli 2011 19:36 Les mer …
 

Tryggere seilas

E-post Skriv ut PDF

I seilas 1(2011) starter en serie med artikler om resultatet fra en større spørreundersøkelse fra Synovate. I den første artikkelen kommer det fram at kunnskapen blant båtfolk ikke er så god som man kanskje kan ønske seg. Svært mange, 84 prosent, er for de nye reglene til båtførerprøven, men det viser seg at mange også erkjenner at de selv nok ikke er helt oppdatert. Likevel har de ikke tenkt å ta prøven - kravet gjelder jo "de unge".

 

 

Sist oppdatert fredag 30. desember 2011 12:27 Les mer …
 


Side 6 av 12

Hovedmeny

Registrering